News

Νέα ιστοσελίδα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Airtrans

04 February, 2015

Γιορτάζοντας 30 χρόνια στο χώρο και έχοντας ήδη θέσει τα πρότυπα στην Κύπρο και διεθνώς, για τις μεταφορές αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς, η Airtrans Group ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη λειτουργία της νέας της ιστοσελίδας www.airtransgroup.com.
Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Airtrans Group, με στόχο να διευκολύνει την ενημέρωση των πελατών της σχετικά με το πλήρες φάσμα λύσεων που προσφέρει στους τομείς των Αερομεταφορών, του Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, των Διεθνών Μεταφορών και Εφοδιασμού, καθώς και των Υπηρεσιών Διαχείρισης.

Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του χρήστη, η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε φορητή ή μη φορητή συσκευή. Επιπρόσθετα, για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η περιήγηση στο εκτενές πορτφόλιο προϊόντων της Airtrans Group, δημιουργήθηκε το νέο toolbar ‘Services that may Interest You’, το οποίο εμφανίζεται κάνοντας κλικ πάνω σε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, και αξιολογεί τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας εύκολα και γρήγορα μια εξατομικευμένη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες.

Επιπλέον, κατά τους επόμενους μήνες αναμένονται καινούριες προσθήκες, που θα επιτρέπουν στους χρήστες να κοινοποιούν Επισκοπήσεις στη Βιομηχανία της Ενέργειας, μεταξύ άλλων θεμάτων, σε Facebook, Twitter και Google+. Αυτές τις αλληλεπιδραστικές δυνατότητες θα συμπληρώσει η λειτουργία των πρωτοποριακών microsites το Φεβρουάριο για την καθεμιά από τις γραμμές προϊόντων της Airtrans Group, τα οποία θα επιτρέπουν την ευκολότερη εύρεση εξατομικευμένων λύσεων. Aναμένεται σύντομα και η δημιουργία blogs που θα καταπιάνονται με σημαντικά θέματα στον Τομέα της Ενέργειας στην Κύπρο και σε ποικίλους άλλους τομείς, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες αλληλεπιδραστικές δυνατότητες στους πελάτες της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της Airtrans Group, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.airtransgroup.com ή να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22559000.


Ο Όμιλος «Airtrans» παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις logistics, αέριων και θαλάσσιων μεταφορών εμπορευμάτων, αποθήκευσης και διανομής, υπηρεσίες απογραφής και υπηρεσίες πληροφόρησης. Έχοντας ιδρυθεί το 1983, ο Όμιλος «Airtrans» έχει κλείσει πέραν των 30 ετών ηγετικής παρουσίας σε Κύπρο και εξωτερικό. Μέσω των θυγατρικών του Εταιρειών – «Airtrans Aviation», «Airtrans Express», «Airtrans Global Forwarding» και «NAS (Neutral Airline Services)» - ο Όμιλος «Airtrans» προσφέρει, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις σε θαλάσσιες και αέριες μεταφορές εμπορευμάτων οποιουδήποτε τύπου (περιλαμβανομένων βαριών - υπερμεγεθών, επικίνδυνων και/ή ελεγχόμενης θερμοκρασίας εμπορευμάτων) και ποσότητας (χρησιμοποιώντας συνδυασμένες υπηρεσίες full-container-load (FCL) και less-than-container (LCL)). Ο Όμιλος «Airtrans» συνεργάζεται με πολυεθνικούς κολοσσούς και προσφέρει εκτενείς υπηρεσίες διεθνούς μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς την Κύπρο χρησιμοποιώντας τις μεγαλύτερες εμπορικές αερογραμμές και μεταφορείς φορτίων, παγκοσμίως. Τη χρονιά που ιδρύθηκε, ο Όμιλος «Airtrans» εξασφάλισε επίσης τη σχετική άδεια από το τον «Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ)» για ταξιδιωτικές υπηρεσίες από και προς την Κύπρο. Από το 1987, ο Όμιλος συμπεριλαμβάνεται συστηματικά ως μέλος του Top 3 των Cargo IATA Forwarding Agents. Το 2009 η Εταιρεία έγινε η πρώτη Εταιρεία στην Κύπρο με Πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (ΑΕΟ). Η «Airtrans Aviation» απέκτησε το δικό της TRAC (TRACE Registered Access Code) αριθμό το 2013, γεγονός το οποίο ενδυνάμωσε την εικόνα του επιπέδου συμμόρφωσης της Εταιρείας, επιτρέποντας στους πελάτες να επιβεβαιώσουν εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια το καθεστώς ιδιοκτησίας, τη διεύθυνση, την εμπειρία της και άλλες πληροφορίες συμμόρφωσης.